Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalista Sorina Matei sare în apărarea procurorului Iorga Moraru: 'DNA, un fel de Ghiţă Pristanda al lui Caragiale...'

sorina matei

Jurnalista Sorina Matei se implică în scandalul iscat după ce DNA a susţinut că a fost aproape imposibil să o citeze la audieri pe procurorul Mihaiela Iorga Moraru. Potrivit DNA, procurorul ar fi avut 11 numere de telefon, procurorii anticorupţie apelând 10 dintre acestea.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul lui Pomohaci. Mitropolia a APROBAT cererea fostului preot

"Nu am 10 posturi telefonice şi nici 11. Sunt doar 6 înregistrate pe contractul meu, dintre care doar 1 e al meu, restul sunt ale familiei (1 la sot, 2 la copiii, 2 la mama, 1 la procuror). Mai e un fax şi mai sunt cartelele de internet pentru tabletele copiilor. Ştiau numărul meu. Nu au sunat pe 10 numere, că ar fi trebuit să fie sunaţi toţi membrii familiei. Au sunat la unul dintre copii, la mamă şi pe fax unde nu au trimis citaţia. Deci la 4 posturi. Apoi, după ce au sunat copilul, l-au mai sunat şi a doua zi, nu se ştie de ce, pentru că nu a mai răspuns.", susţinea Mihaela Iorga Moraru vizavi de afirmaţiile DNA.

Jurnalista Sorina Matei sare în apărarea procurorului Iorga Moraru şi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, a susţinut că instituţia se aseamănă cu personajul ilustrat de Ion Luca Caragiale în opera "O scrisoare pierdută", Ghiţă Pristanda.

"Se ia numărul fantastic de 11 telefoane din comunicatul DNA, fără să se verifice nimic, şi se sugerează că procurorul Moraru e un fel de Sorin Apostu, condamnat definitiv la 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru corupţie, care avea “cam tot atatea si prin ele isi aranja spagile”. Apostu avea 22 de telefoane, dintre care 17 erau pentru împiedicarea localizării şi interceptărilor şi ca-şi să ascundă relaţiile cu cei din dosar.

Spre deosebire de condamnatul definitiv Apostu, procurorul Moraru, în cei 12 ani la DNA, este chiar cel care i-a condamnat definitiv la închisoare pe Adrian Năstase- 2 dosare, Victor Babiuc- Becali, Ovidiu Puţura, pe cei de la BIR, pe Balaban Grăjdan, pe cei de la Marius Nasta, pe greii din Microsoft, pe Cosmin Popescu din ministerul Economiei şi pe mulţi alţii. În 12 ani, nicio achitare, nicio restituire. Nimeni din DNA central şi nicidecum DNA Ploieşti al lui Negulescu nu a avut niciodată asemenea succese în instanţă. Şi aceasta este o realitate, nu o comparaţie.

Ţara Românească l-a dat pe Caragiale şi, după mai bine de un secol şi jumătate, DNA Ploieşti- pierdut prin minciuni inclusiv ce ţin de număratul telefoanelor, la fel ca Pristanda în steaguri, arată că I.L.Caragiale este nepieritor.", a scris Sorina Matei.

Citeşte şi: Spaniolii, din nou în stradă. Miting DE AMPLOARE împotriva independenţei Cataloniei - FOTO/VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.