Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Militarii continuă deszăpezirile în București

deszapezire

Ministerul Apărării Naţionale continuă să acţioneze, în cursul zilei de joi, în Bucureşti, pentru limitarea efectelor căderilor masive de zăpadă, informează un comunicat de presă transmis AGERPRES.

CRITICI DURE la adresa lui Tăriceanu: 'Tot la shoppingăreală!'


"53 de militari de la Brigada 30 Gardă 'Mihai Viteazul' acţionează pentru îndepărtarea zăpezii de pe spaţiile pietonale din zona Pieţei Alba Iulia, 25 de militari de la Batalionul 96 Geniu 'Dr. Joseph Kruzel' deszăpezesc străzile laterale din jurul Complexului Orizont, în cartierul Drumul Taberei, iar 25 de militari din componenţa Batalionului 496 Infanterie 'Ştefan Soverth' îndepărtează zăpada de pe aleile Parcului Pecineaga, din Cartierul Rahova", precizează MApN.

Reacția SURPRIZĂ a lui Liviu Dragnea după decizia CCR

Remorcherul Fluvial 328 continuă acţiunile în sprijinul populaţiei civile din Deltă, asigurând transportul de persoane şi de materiale între municipiul Tulcea şi localitatea Tudor Vladimirescu. 

Potrivit sursei citate, a fost încheiată recent şi o misiune în zona localităţilor Negru Vodă, Grăniceru şi Darabani, din judeţul Constanţa, unde nouă militari cu un mijloc tehnic de mare putere au acţionat pentru deblocarea căilor de acces.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.