Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Militarii Garnizoanei Brăila vor dona sânge pe fondul unei campanii

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam militari defilare armata

Militarii din Garnizoana Brăila, atât din cadrul forţelor terestre, cât şi din cele navale, participă în perioada 1-16 aprilie la o campanie de donare de sânge, în contextul efortului naţional de prevenire şi limitare a răspândirii noului tip de coronavirus, se arată într-un comunicat de presă remis, joi, de Garnizoana Brăila, potrivit Agerpres.

"La iniţiativa comandantului Garnizoanei, general de brigadă Vasile Ionescu, militarii au participat şi participă în perioada 1-16 aprilie, la campania de donare de sânge organizată la Centrul de Transfuzie Sanguină din Municipiul Brăila.

Din cauza faptului că spitalele se confruntă cu un deficit permanent de sânge, suntem hotărâţi să fim alături de persoanele care au nevoie de sprijinul nostru din acest punct de vedere.

Citește și: Un tratament anti-COVID-19 a avut succes la șase pacienți în stare gravă din Israel

Militarii au înţeles că prin acest mic gest pot aduce 'O picătură de speranţă' semenilor aflaţi în suferinţă. Astăzi, 09 aprilie 2020, am surprins militarii din cadrul comandamentului Brigăzii 10 Geniu Dunărea de Jos Batalionului Nave Treceri Fluviale, Regimentului 528 ISR Vlad Ţepeş, făcându-şi datoria. Avem datoria să fim mereu acolo unde este nevoie de noi", se arată în comunicat.

De asemenea, militarii brăileni din cadrul forţelor terestre şi navale au răspuns apelului făcut de către conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila şi au donat, săptămâna aceasta, materiale de strictă necesitate pentru pacienţi şi pentru personalul medical.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.