Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minaur Baia Mare s-a calificat în sferturile de finală ale EHF European League

Federatia Romana de Handbal
handbal

CS Minaur Baia Mare s-a calificat în sferturile de finală ale EHF European League de pe prima poziție a clasamentului grupei C, după ce adversarele de la Thuringher HC au anunțat că nu se mai prezintă la cele două meciuri ce trebuiau să se joace la Baia Mare, pe 20 și 21 februarie.

Potrivit site-ului oficial al clubului băimărean, meciurile dintre CS Minaur Baia Mare și Thuringer HC din Germania, ce urmau să se joace sâmbătă și duminică la Baia Mare, nu vor mai avea loc, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Ludovic Orban a răbufnit: ‘Este inadmisibil. Demisia domnului Sârbu a fost înregistrată în 28 iunie 2020, și abia acum a fost adusă în Birourile Permanente reunite’

Minaur Baia Mare va câștiga la masa verde ambele partide, cu 10-0, și va câștiga grupa C, cu 10 puncte. Conducerea echipei germane a anunțat printr-un comunicat că nu se va prezenta la cele două partide din cauza faptului că la reîntoarcerea în Germania toți cei care fac deplasarea vor fi nevoiți să intre în carantină, din cauza măsurilor impuse de guvernul german.

Deoarece România se află pe lista țărilor considerate cu risc ridicat de către autoritățile germane, nu există nicio șansă pentru cei de la Thuringher să se întorcă în țară fără a se supune restricțiilor. Pentru că nu mai există timp pentru amânarea meciurilor, Minaur va fi declarată câștigătoare în ambele partide rămase de jucat.

Adversara băimărencelor în sferturile de finală va fi echipa clasată pe locul 2 în Grupa D. Pentru acest loc se vor confrunta sâmbătă, în meci direct, Dunărea Brăila și Kuban Krasnodar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.