Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minaur Baia Mare transferă pe bandă rulantă: Mihaela Coman, de la SCM Râmnicu Vâlcea, va evolua pentru băimărence din vară

minaur

Handbalista Amalia Mihaela Coman, de la SCM Râmnicu Vâlcea, va evolua din vară la Minaur Baia Mare, a anunţat, joi, clubul băimărean.

Amalia Mihaela Coman s-a născut în Bucureşti pe 29 iulie 2000. Are 1.78 m şi 68 kg şi joacă pe postul de conducător de joc. În actualul sezon a evoluat cu echipa sa în EHF European League, reuşind să înscrie 5 goluri (echipa olteană este încă în competiţie, urmând să joace sferturile cu Nykobing Falster Handbold, pe 18 şi 26 martie).

Amalia a început handbalul în 2009 la Şcoala nr. 88, unde a stat până în anul 2012. În 2012 a plecat la Şcoala nr. 181, unde a evoluat până în 2014, când a trecut la CSM Bucureşti, cu care a devenit campioană naţională şi vicecampioană la jnuioare. Din vara anului 2019 a plecat la HC Zalău. Mai apoi, a fost împrumutată la Ştiinţa Bucureşti, iar din vara anului trecut a jucat pentru SCM Râmnicu Vâlcea. După 18 etape în Liga Florilor MOL, Amalia are 8 goluri marcate.

Centrul care merge din vară la Minaur a fost convocată la toate loturile naţionale de junioare şi de tineret.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.