Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Minciună 'marca' Kremlin! Propagandistul lui Putin, Vladimir Soloviov, a distribuit o fotografie de la Adunarea 'Moldova Europeană' și a pretins că e din Comrat

The Moscow Times
Vladimir Soloviov

Propagandistul numărul 1 al Kremlinului, Vladimir Soloviov, a lansat un nou fake. Acesta a distribuit pe canalul său de Telegram o fotografie de la Adunarea ”Moldova Europeană” din PMAN, eveniment la care, potrivit poliției, s-au adunat 80 de mii de oameni, și a pretins că aceasta a fost făcută la Comrat, unde a avut loc mitingul Partidului ”ȘOR”.

În Comrat, capitala Găgăuziei, continuă mitingul antiguvernamental. Oamenii nu sunt de acord cu direcția proeuropeană a președintelui Maia Sandu și cer organizarea unui referendum pentru a determina care este dorința cetățenilor. Mai devreme, Sandu a organizat propriul miting în susținerea integrării europene” a scris Soloviov pe canalul său de Telegram.

content-image

Propagandistul lui Putin a ignorat cu bună știință faptul că în poză apare drapelul Uniunii Europene, deși în postare a scris că oamenii au ieșit în stradă împotriva aderării la UE.

În jur de 80 000 de persoane au participat, duminică, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, la un miting pro-european, la iniţiativa preşedintelui Maia Sandu. În paralel, la Comrat, Orhei și Bălți, Partidul ”ȘOR” a organizat proteste antiguvernamentale.

De asemenea, oligarhului fugar s-a lăudat că la cele trei mitinguri organizate paralel la Bălți, Comrat și în fieful său la Orhei ar fi participat 60 de mii de oameni. În fapt, poliția a numărat sub 6 mii de participanți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.