Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Agriculturii, pregătit să transmită CE varianta oficială a PNDR 2014-2020

daniel-constantin

'Suntem printre primele state care au transmis deja programul în faza de consultare la Bruxelles. Nu l-am transmis înca în faza oficiala, pentru ca nu sunt gata regulamentele europene, avem doar câteva regulamente europene de tranzitie finalizate. În masura în care vor fi aprobate în aceasta luna, noi suntem pregatiti sa transmitem programul. (...) Mai putem sa facem câteva modificari pâna când vom trimite programul oficial, dar mai putem sa facem modificari si dupa aceea, pentru ca va fi o perioada de consultari de doua-trei luni cu reprezentantii Comisiei Europene, pâna când programul va fi gata', a declarat Daniel Constantin, ministru al Agriculturii.

El a anuntat ca în mai putin de o luna va începe depunerea proiectelor care urmeaza sa fie finantate în exercitiul bugetar 2014-2020.

'Nu asteptam sa atragem fondurile europene pentru perioada 2014-2020 pâna când Comisia Europeana îsi va da acordul final. Ministerul Agriculturii, pe baza regulamentului de tranzitie, este pregatit înca de astazi. Aveti deja ghidurile lansate spre consultare si suntem pregatiti (...), prima sesiune de primiri de proiecte va fi lansata în 20 mai', a spus Daniel Constantin.

Vicepremierul Daniel Constantin participa la Conferinta Nationala PNDR 2020 'Satul românesc are viitor', desfasurata la Pitesti.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.