Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Apărării vrea să renoveze clădirile Institutului Cantacuzino cu peste 500.000 de lei

vaccin cantacuzino

Cladirile Institutului Cantacuzino vor intra în renovare, potrivit unui anunț de participare la licitație, publicat, luni, de instituție, în SICAP. De la începutul acestui an, Institutul a fost trecut în subordinea Ministerului Apărării.

Potrivit anunțului din SICAP, valoarea investiției pentru repararea mai multor clădiri ale Institutului Cantacuzino este de peste 500.000 de lei, fără TVA, iar ofertele se pot depune până pe data de 25 octombrie.

La începutul acestui an, Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pentru aprobarea OUG nr. 66/2017, care prevede trecerea Institutului Cantacuzino din subordinea Ministerului Sănătăţii în subordinea Ministerului Apărării Naţionale.

Institutul Cantacuzino are statut de unitate militară şi este condus de către un director general, cadru militar activ, numit de către ministrul apărării naţionale, cu avizul autorităţii de stat pentru cercetare-dezvoltare şi conform reglementărilor interne ale Ministerului Apărării Naţionale”, potrivit textului legislativ.

 

Recent, ministrul Apărării, Mihai Fifor, declara că ministerul este în discuții avansate cu mai multe companii din domeniul farmaceutic pentru producția de vaccinuri la „Cantacuzino”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.