Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Culturii a felicitat colectivul din Teatrul Naţional de Operetă şi Musical 'Ion Dacian', la 72 de ani de la înfiinţare

opereta.ro
teatrul national opereta ion dacian

Ministerul Culturii a felicitat colectivul din Teatrul Naţional de Operetă şi Musical "Ion Dacian" la 72 de ani de la înfiinţare, căruia i-a urat "spectacole desfăşurate doar cu sala plină".

"La mulţi ani colegilor din Teatrul Naţional de Operetă şi Musical "Ion Dacian", cărora le dorim sănătate, spectacole desfăşurate doar cu sala plină şi reuşite în a-şi atinge ţelurile profesionale!", a transmis luni Ministerul Culturii, într-o postare pe Facebook.

În 1950 a fost înfiinţat Teatrul de Stat de Operetă, inaugurat cu premiera "Vânt de libertate" de Isaak Dunaevski, iar în 2001 Teatrul de Operetă avea să primească, prin Hotărâre de Guvern, titulatura de Teatru Naţional, stagiunea fiind marcată de premiera "Miss Virtute (Suzana)", potrivit Agerpres.

În noul sediu şi primul de altfel dedicat exclusiv Teatrului de Operetă şi Musical, publicul este aşteptat la spectacole prin care se urmăreşte atragerea unor noi categorii de vârste (în special publicul tânăr) şi conturarea unei noi imagini a Operetei, care să îmbine bogata sa tradiţie cu proiecte de viitor, menite să transforme Teatrul într-un important centru cultural al Capitalei.

"My Fair Lady" sau "Liliacul" (Johann Strauss), la "Jack, între dragoste şi nebunie" sau "Kiss Me, Kate!", spectacolele de pe scena Teatrului de Operetă şi Musical satisfac gusturi variate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.