Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Culturii lansează în consultare publică proiectul de lege a dreptului de autor: sunt vizați toți cei care au un astfel de contract de angajare

protv.ro
contract

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a anunţat luni că va lansa în consultare publică proiectul de lege privind dreptul de autor şi drepturile conexe, arată News.ro.

România trebuie să transpună în legislaţia naţională directiva 789/2019 şi directiva 790/2019 prin modificarea Legii 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu a avut, luni, o întâlnire la sediul Oficiului Român pentru Drepturile de Autor cu Răzvan Pop, director general, şi cu Mario De Mezzo, directorul general adjunct.

"Am discutat solicitările transmise de către sectorul cultural-creativ şi de către utilizatorii drepturilor de autor, primite în cadrul grupului de lucru iniţiat în decembrie 2020. Urmează ca Ministerul Culturii să pună în consultare publică, în scurt timp, proiectul de lege”, a declarat ministrul Culturii.

Citește și: EXCLUSIV Angajații de lux ai României: peste 50 de bugetari au salarii care depășesc 50.000 de lei pe lună .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.