Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Economiei caută un director pentru Societatea Naţională a Sării Salrom: care sunt cerințele și etapele de angajare

grafic economie

Reprezentanţii Ministerului Economiei afirmă că reforma continuă, pentru a numi profesionişti în conducerea companiilor de stat, context în care Societatea Naţională a Sării Salrom caută director general cu experienţă, informează News.ro.

Potrivit Ministerului Economiei, Societatea Naţională a Sării (SALROM) S.A. caută un CEO cu experienţă pentru a conduce societatea.

"Eşti motivat pentru o astfel de provocare, dacă: poţi să creezi şi să implementezi viziunea şi misiunea societăţii; poţi să conduci procesul de dezvoltare şi implementare a strategiei societăţii; accepţi strânsa colaborare cu Consiliul de administraţie; poţi să evaluezi performanţa societăţii în atingerea obiectivelor; poţi să supervizezi operaţiunile societăţii în concordanţă cu planurile strategice; poţi să creezi o organizaţie care să crească şi să valorizeze înalta performanţă, atunci, te rugăm să ne trimiţi un CV şi să ne explici de ce trebuie să te alegem”, se arată în anunţ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească mai multe cerinţe: studii superioare economice sau tehnice; experienţă de cel puţin 10 ani pe o poziţie similară în organizaţii complexe; experienţă în recrutarea, construirea şi dezvoltarea echipei de directori; nivel de leadership cu obţinere de rezultate cuantificabile prin directorii din subordine. De asemenea, deţinerea unui master în business administration (MBA) constituie un avantaj.

Documente necesare înscrierii la concurs sunt CV şi scrisoare de intenţie. Candidaturile se pot depune şi prin e-mail la adresa recrutari@salrom.ro, până în 2 iunie, la ora 24.00.

Conform sursei citate, în 29 martie, AGA Salrom a hotărât schimbarea foştilor membrilor CA. Criteriul de selecţie avut în vedere a fost expertiza profesională a candidaţilor, corelată cu nevoile şi strategia de dezvoltare a companiei. Profilele au fost selecţionate din baza de CV-uri primită ca urmare a apelului făcut de Minister către asociaţiile profesionale sau de ramură.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Astfel, acualii membri numiţi în CA sunt: Dragoş Oancea - cu experienţă în domeniul resurselor umane şil icenţiat în inginerie chimică, Alina Prahoveanu - calificări în domeniul financiar, audit şi control intern, fiind manager de audit la o reputabilă firmă de audit şi assurance şi a realizat lucrări de audit financiar pentru societăţi din domeniul minier şi al industriei metalurgice din România, dar şi din alte ţări, Ervin Robert Medves - specialist în domeniul exploatărilor miniere şi profesor la facultatea de geologie şi geofizică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.