Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Ponta a numit 3 noi secretari de stat

guvern

Mihai Adrian Albulescu a fost numit în functia de secretar de stat la Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri printr-o decizie a premierului Victor Ponta publicata miercuri în Monitorul Oficial.

Totodata, Anca-Laura Ionescu a fost numita secretar de stat la acelasi minister, conform unei decizii similare.

Albulescu si Ionescu detinusera anterior functii de secretar de stat la Departamentul pentru Energie, respectiv Ministerul Economiei.

De asemenea, premierul a hotarât, potrivit unei alte decizii publicate în Monitorul Oficial, numirea în functia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe a lui Sebastian Ioan Hotca.

Nu în ultimul rând, Catalin Diaconescu a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar la Departamentul pentru Ape, Paduri si Piscicultura, printr-o decizie a premierului aparuta în Monitorul Oficial, potrivit Agerpres.

Alina Bârgaoanu a fost revocata din calitatea de membru al Consiliului de Administratie al Institutului European din România si numita în functia de presedinte al IER pe perioada ramasa a mandatului lui Leonard Orban, printr-o alta decizie a premierului publicata în Monitorul Oficial.

Prin aceeasi decizie a premierului, Sergiu Celac a fost numit ca membru în Consiliul de Administratie al IER pe perioada ramasa a mandatului Alinei Bârgaoanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.