Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Familiei a lansat campania naţională de informare Împreună pentru sănătate şi natalitate, care va avea loc tot anul

maternitatea sanador

Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, în parteneriat cu Asociatia Sanatate pentru Comunitate, a lansat joi campania naţională de informare „Împreună pentru sănătate şi natalitate”, potrivit news.ro

Astfel, evenimentul a avut loc la Palatul Parlamentului, undeva ministra Natalia Intotero a avut o întrevedere cu Francois Feig, vicepreşedintele Merck Europa, compania care ne este parteneră în acest proiect ambiţios alături de Memorial Hospital România.

„Campania de informare «Împreună pentru sănătate şi natalitate»se va desfăşura pe tot parcursul acestui an şi presupune organizarea de evenimente de informare şi conştientizare pe tema sănătăţii femeii şi a situaţiei demografice naţionale. Primele oraşe în care aceste evenimente vor avea loc sunt Iaşi, Constanţa, Braşov, Cluj, Craiova şi Deva”, a scris Natalia Intotero, joi pe Facebook.
„Alături de colegii mei cred cu tărie că fetele şi femeile, în special cele din mediul rural, au nevoie de cât mai multe informaţii cu privire la sănătatea lor, în special în ceea ce priveşte fertilitatea”, a continuat Intotero.
„Le mulţumesc partenerilor noştri privaţi pentru implicarea în desfăşurarea proiectului, societăţii civile şi jurnaliştilor pentru interesul arătat şi în special domnului Adrian Streinu-Cercel, preşedintele comisiei de sănătate din Senat, pentru găzduire şi susţinere”, a conchis ministra PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.