Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO – ALERTĂ în Ministerul Justiției! Cazurile lui Alexander Adamescu și Puiu Popoviciu îi pun în gardă pe justițiabilii români. Stelian Ion: ‘E foarte grav’

Inquam Photos / George Calin
Stelian Ion

Ministrul Justiției, Stelian Ion, a comentat situația celor doi oameni de afaceri Puiu Popoviciu și Alexander Adamescu. El susține că subiectele rămân în discuție, atâta timp cât partea română găsește o soluție pentru cele două cazuri.

  • CONTEXT: Vă reamintim că Puiu Popoviciu poate rămâne în Anglia. Înalta Curte de Justiţie a Marii Britanii a refuzat extrădarea sa în România (mai multe aici). De asemenea, DNA a anunțat zilele trecute, în cazul lui Alexander Adamescu, că a trimis la instanță dosarul spre judecare (mai multe aici).

„Autoritățile din Marea Britanie ar trebui să-l predea pe Alexander Adamescu. Nu am primit detalii. Sunt mai multe solicitări din partea Ministerului Jutiției.

În cazul Puiu Popoviciu e de analizat. Iată, o instanță din Marea Britanie a dat decizie care sancționează instanța română, ceea ce este foarte grav. Trebuie să vedem foarte clar unde sunt probleme. În orice caz, toate dosarele trebuie să se bucure de atenție.

Reprezintă un semnal de alarmă. Dacă nu o să fie contestată o discuție în CSM, ea trebuie să aibă loc. Nu vor rămâne lucrurile așa. Trebuie să vedem dacă într-adevăr instanța din România a avut o problemă. Acum, noi avem încredere în instanțele noastre, dar când apar astfel de acuzații trebuie să vedem dacă a fost vreo problemă. Subiectul nu se închide”, a spus Stelian Ion, ministrul Justiției, în cadrul unei conferințe de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.