Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Justiției anunță suplimentarea cu 3,7 milioane de euro a fondurilor alocate prin Mecanismul Financiar Norvegian

just.ro
sigla ministerul justitiei

Ministerul Justiției a anunțat, marți, suplimentarea cu 3,7 milioane de euro a fondurilor alocate prin Mecanismul Financiar Norvegian. Banii vor fi folosiți pentru proiecte care vizează servicii corecționale, bună guvernanță, combaterea violenței domestice şi violenței bazată pe deosebirea de gen.

„Ministerul Justiției va beneficia de rezerva de performanță prevăzută în Memorandumul de Înțelegere încheiat între România şi Regatul Norvegiei privind implementarea Mecanismului Financiar Norvegian 2014-2021 prin creșterea sumei programului "Justiție" cu 3.700.000 Euro, rezultând astfel o alocare financiară de 48.700.000 euro”, se arată într-un comunicat al Ministerului Justiției, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Victorie pentru Liviu Dragnea în instanță .

Fondurile suplimentare vor fi folosite finanțarea a trei noi proiecte în următoarele domenii de intervenție: servicii corecționale, bună guvernanță, respectiv combaterea violenței domestice şi a violenței bazată pe deosebirea de gen.

„Noile proiecte vor contribui la atingerea obiectivelor asumate în strategii guvernamentale (Strategia Națională Anticorupție 2016-2020, Strategia Națională de Reintegrare a persoanelor private de libertate 2020 - 2024), dar și a obiectivelor Mecanismului Financiar Norvegian, respectiv reducerea disparităților economice și sociale în Spațiul Economic European și întărirea relațiilor bilaterale între Norvegia și România”, se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.