Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Justiţiei şi ANP acceptă revendicările angajaţilor din penitenciare

Marius Vulpe

Marius Vulpe, directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), a confirmat acum cateva minute ca accepta revendicarile angajatilor din penitenciare. Astfel:

ANP va pune in practica un plan de imbunatatire a conditiilor de lucru, incluzand amenajari de siguranta si mijloace de protectie a personalului;

ANP continua intr-un ritm accelerat angajarile astfel incat sa se acopere deficitul de personal si sa se rezolve problema orelor suplimentare;

ANP si MJ asigura aplicarea echitabila a OUG 20/2016, astfel incat angajatii din penitenciare sa primeasca compensarea salariala acordata tuturor angajatilor din sectorul de aparare, ordine publica si siguranta nationala.

Apreciem efortul administrativ si urmarim in continuare atent punerea in practica a acestor angajamente. Multumim colegilor din penitenciare pentru implicare. Vocea lor a fost auzita. Conducerile sindicatelor reprezentative (SNLP si FSANP) urmeaza a decide urmatoarele actiuni in functie de mandatul acordat de catre membrii de sindicat, se anunţă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.