Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul rus de externe critică dur vizita Angelinei Jolie în Ucraina

vestidinrusia.ro
Maria Zaharova

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a venit cu o reacție după ce în presă au apărut mai multe imagini cu actrița americană Angelina Joli în orașul Lvov.

Reprezentanta diplomației ruse a criticat dur vizita actriței subliniind că a avut drept scop să distragă atenția presei de la situația de la uzina Azovstal, transmite tv8.md.

Într-un mesaj pe pagina sa de Telegram, Zaharova a comparat-o pe Angelina Jolie cu interpretul rus Iosif Kobzon, care a negociat cu teroriștii pentru a salva vieților unor copii.

„Este atât de ușor să vinzi asta: „Actrița de renume mondial a nimerit în timpul unui atac cu rachete în Ucraina” Ea este, de asemenea, un ambasador a bunăvoinței, deși ONU s-a grăbit să-și dezmintă implicarea în vacanța ei din Lvov”, a scris Zaharova.

„A vizitat refugiați sirieni și africani flămânzi, însă niciunuia dintre ei nu i-a ușurat viața. Însă asta nu interesează pe nimeni. Scopul principal a fost atins – atenția presei mondiale s-a distras de la Azovstal”, a mai scris reprezentanta MAE-ului rus.

Maria Zaharova nu a ezitat și a comparat-o pe Angelina Jolie cu interpretul rus Iosif Kobzon, amintind de atentatul terorist de la Teatrul Dubrovka din Moscova, unde zeci de oamenii au fost ținuți ostatici printre care și copii.

„Asemenea încercări de a „întrerupe agenda” sunt foarte ușor de citit, sunt naive și primitive. Lanțul logic este următorul: popularitatea ar trebui să funcționeze pentru populism. Asta e diferența de mentalitate.

Marele artist și personalitate publică rusă Iosif Kobzon a negociat cu teroriștii de la Dubrovka și a scos copiii de acolo, nu a fost o minciună, ci și-a riscat viața. Vedetele americane în schimb știu doar să facă PR”, a mai adăugat aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.