Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Sănătății a descins la morga din Vaslui: Medicii, reclamați că țin cadavre de pacienți COVID laolaltă cu morți din alte cauze

morga

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au demarat, marţi, un control la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce în spaţiul public au apărut o serie de informaţii cu privire la condiţiile improprii de la morga unităţii, anunță Agerpres.

"Este în derulare un control al Ministerului Sănătăţii cu privire la problemele de la morgă. Ne-au solicitat nişte documente, înţeleg că vor sta toată săptămâna, după care se va întocmi un proces verbal. Astăzi au văzut morga, laboratorul, absolut tot ceea ce ţine de anatomie patologică. Le punem la dispoziţie toate documentele solicitate şi dumnealor, pe măsură ce vor studia documentele, probabil ne vor solicita şi altele", a declarat, pentru AGERPRES, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, dr. Lelia Croitoru.

În ultima perioadă familiile unor persoane care au decedat în spitalul vasluian au reclamat faptul că nu există suficiente frigidere pentru depozitarea cadavrelor, că nu sunt respectate condiţiile elementare de siguranţă şi igienă şi că în anumite situaţii cadavrele unor pacienţi cu COVID-19 ar fi fost ţinute laolaltă cu cele ale pacienţilor decedaţi fără să fi fost infectaţi cu SARS-CoV-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.