Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Sănătății: Peste 9.300 de flacoane de Remdesivir au fost distribuite spitalelor care tratează pacienți cu COVID-19

forbes.ro
Remdesivir

Peste 9.300 de flacoane de Remdesivir au fost distribuite spitalelor care tratează pacienți cu COVID-19, în ultimele zile, anunță Ministerul Sănătății.

Ministerul Sănătății a anunțat joi că, în perioada 9-11 noiembrie 2021, Ministerul Sănătății a distribuit 9.312 flacoane de Remdesivir în peste 100 de spitale care tratează pacienți infectați cu SARS-Cov-2, în stadii medii de boală.

„Veklury (Remdesivir) a fost primul tratament autorizat pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus, acesta primind o autorizație de introducere pe piață condiționată”, transmite MS.

Miercuri, Guvernul României a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Sănătății cu 332,5 milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului României.

120 milioane de lei din fondurile alocate vor fi destinate pentru achiziția a unei noi tranșe de 70 000 de doze de Remdesivir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.