Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Sportului şi Turismului din Republica Polonă şi Ministerul Sportului din România au semnat un memorandum de înțelegere

Ministerul Sportului

Un memorandum de înţelegere între Ministerul Sportului şi Turismului din Republica Polonă şi Ministerul Sportului din România a fost semnat, marţi, la Bucureşti, de miniştrii de resort din cele două state.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Executivului român, Dan Cărbunaru, Memorandumul încurajează federaţiile naţionale şi centrele de antrenament, abordează cercetarea şi dezvoltarea în domeniul sportului şi promovarea schimbului de experţi, antrenori şi sportivi în diverse sporturi, precum şi sprijinirea participării sportivilor, antrenorilor sau personalului tehnic la evenimente organizate în cele două state, conform Agerpres.

La acestea se adaugă schimburile de informaţii şi experţi în sporturi pentru persoane cu dizabilităţi, medicină sportivă, dezvoltare sustenabilă şi măsuri antidoping.

Tot marţi, la Bucureşti, a fost semnată şi o Declaraţie de cooperare în domeniul protecţiei civile între Ministerul Afacerilor Interne din România, prin Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, şi Serviciul de Stat al Pompierilor din Polonia.

Semnarea acestor documente a avut loc în contextul desfăşurării unei şedinţe comune a Guvernelor român şi polonez

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.