Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miniştrii de Externe ai Austriei şi Belgiei au fost testaţi pozitiv cu coronavirus după reuniunea de la Luxemburg

Forbes
COVID coronavirus

Miniştrii de Externe ai Austriei şi Belgiei au fost testaţi pozitiv cu coronavirus după ce au participat, la începutul săptămânii, la o reuniune la Luxemburg, relatează Reuters.

Austriacul Alexander Schallenberg şi belgiana Sophie Wilmes au stat alături la un mic dejun în grup, la reuniunea de luni, potrivit news.ro.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

“Există suspiciunea că Schallenberg s-a infectat la reuniunea miniştrilor de Externe, luni, la Luxemburg”, a declarat o reprezentantă a ministrului austriac, precizând că Schallenberg nu are simptome.

Wilmes a anunţat, sâmbătă, că a fost testată pozitiv, la o zi după ce s-a autoizolat, având simptome asociate coronavirusului. “Probabil contaminarea a avut loc în familie, având în vedere precauţiile din afara casei”, a notat ea pe Twitter.

Vineri, ministrul german de Externe, Heiko Maas, a fost testat negativ. Şi ministrul francez Jean-Yves Le Drian a fost testat negativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.