Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miniștrii Muncii, Sănătății și Educației, în vizorul premierului: 'Aveți grijă că aveți obligația de a finaliza procedura de licitație'

guvern orban

Premierul Ludovic Orban le-a cerut miniștrilor Muncii, Sănătății și Educației, în ședința de miercuri a Guvernului, să finalizeze achiziția de măști de protecției pentru elevi și persoanele defavorizare.

”Aveți grijă că aveți obligația de a finaliza procedura de licitație și de a și distribui măștile. Ministerul Educației, cel târziu până pe 1 iunie măștile trebuie să ajungă la școli, iar Ministerul Sănătății, în momentul în care aveți datele de la autoritățile locale, iar aici trebuie să se miște rapid direcțiile de sănătate, trebuie să lansați imediat procedura de licitație, astfel încât să putem să distribuim măștile persoanelor aflate în stare de vulnerabilitate”, a cerut în ședința de Guvern premierul Ludovic Orban, potrivit Mediafax.

Citește și: Zi de FOC la Curtea Constituțională: 3 decizii care ar putea incendia scena politică

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a spus că Ministerul Muncii trebuie să mai dea unele avize, apoi va fi declanșată licitația.

La rândul ei, ministrul Educației, Monica Anisie, a dat asigurări că până pe data de 2 iunie, atunci când elevii revin pentru cursurile de pregătire, în fiecare unitate de încvățământ să existe mășyile necesare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.