Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministru din Guvernul Ponta, la Bruxelles in timpul vizitei lui Iohannis. De ce?

comisia europeana

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita oficiala la Bruxelles, in perioada 15-16 ianuarie. In cadrul acestei vizite Iohannis a avut intalniri cu presedintele Comisiei Europene Jean Claude Junker si cu presedintele Consiliului European Donald Tusk.

Mai putin cunoscut este faptul ca in aceeasi perioada in care presedintele se afla la Bruxelles, un ministru PSD - Rovana Plumb efectueaza si ea o vizita la Bruxelles. Nu stim insa daca momentul ales de cei doi este o coincidenta sau nu, daca au calatorit separat sau impreuna.

Ministrul Rovana Plumb s-a intalnit ieri cu comisarul europeana Corina Cretu, cu putin inainte ca ea, alaturi de presedintele Comisiei sa il primeasca pe presedintele Klaus Iohannis.

Subiectul abordat de Rovana Plumb a fost crearea locurilor de munca, dar si antidiscriminarea si incluziunea sociala a romilor in cadrul unei alte intalniri cu Comisarul pentru Justitie, COnsumatori si Egalitate de gen - Vera Jourova.

Vineri, cu începere de la ora 13.00, se va desfășura reuniunea bilaterală dintre ministrul Rovana Plumb și Marianne Thyssen, comisar pentru Ocuparea Forței de Muncă, Afaceri Sociale, Competențe și Mobilitatea Forței de Muncă. Pe agenda întâlnirii figurează ca subiecte mobilitatea lucrătorilor, ocuparea în rândul tinerilor și situația proiectului Mechel – Câmpia Turzii.

content-image

sursa foto: pagina de Facebook a Corinei Cretu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.