Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministru în Guvernul Tudose, legături cu un oligarh moldovean cercetat pentru corupţie

lacrimi de crocodil, baron

Ministrul pentru Mediul de Afaceri din Guvernul Tudose, Ilan Laufer, tânărul care a ajuns ministru la câţiva ani după ce a pozat la bustul gol pentru o revista glossy, l-a împrumutat „în nume pesonal” pe un anume Alexandru Pincevskii cu suma de 61.000 euro.

Potrivit stirilekanald.ro, informaţia apare în declaraţia de avere a Ministrului pentru IMM-uri. Cu o avere evaluată în 2010 la 100 milioane euro, Pincevschii a fost mult timp considerat al patrulea cel mai bogat moldovean.

Vezi şi: Legea salarizării unice, bumerang pentru PSD. Dezastrul ascuns în strategia de acoperire a pensiilor și salariilor

Pincevschii a avut însă probleme destul de mari în ultima vreme. În aprilie, el a fost reţinut de ofiţerii anticorupţie din Moldova, într-un dosar legat de „aranjarea” unor licitaţii privind parcările din Chişinău. În plus, holdingul sau, Elita 5, s-a prăbuşit, iar Pincevschii l-a vândut.

Relaţia de prietenie dintre Pincevschii şi Laufer este recunoscută la Chişinău, unde s-a scris că cei doi ar fi făcut afaceri împreună. Afaceristul moldovean a fost, de altfel, şi la nunta lui Ilan cu Alina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.