Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministru PSD, despre evaluarea Standard & Poors - Investitorii vor veni în continuare în România

gov.ro
guvern

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, duminică, la Brăila, că investitorii vor veni în continuare în România, după ce Standard& Poors a revizuit ratingul de țară, pe care îl consideră stabil, potrivit Mediafax.

Rovana Plumb a declarat că Standard and Poors a revizuit ratingul de țară pe care îl consideră stabil, iar acest lucru înseamnă că „investitorii vor veni în continuare în România”.

În ceea ce privește ordonanța 114, Rovana Plumb a declarat că după ce se vor finaliza consultările, aceasta va fi revizuită.

„OUG 114 reglementează prețurile la energie, electricitate și gaze, prețurile nu vor crește. Sunt discuții despre sistemul bancar, despre pilonul de pensii. Când consultările vor fi finalizate se va revizui și ordonanța 114”, a declarat Plumb.

Citeste si Cioloș acuză PSD că vrea să politizeze companiile de stat - Cam aceasta este abordarea domnilor Vâlcov și Dragnea cu acest Fond Suveran

Aceasta a afirmat că este convinsă că se va menține creșterea economică a României și în acest an, România fiind pe locul 4 la nivelul UE ca și creștere economică.

„Am avut grijă să mărim salariile și pensiile. Creșterea de salarii și de pensii fac de așa natură încât românii si aibă un trai mai bun”, a spus Plumb.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.