Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministru PSD, dispus să se sacrifice pe altarul reformei din partid

PSD stiripesurse.ro

Reforma propusă în partid de actuala conducere a PSD ar putea duce la o incompatibilitate între funcţii de conducere din partid şi cele din administraţie sau guvern. Unul dintre miniştrii PSD anunţă că, dacă va fi pus să aleagă, va opta pentru şefia organizaţiei judeţene în dauna poziţiei din guvern.

Ministrul comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, a declarat că, dacă va trebui să aleagă între Timişoara, respectiv conducerea filialei Timiş a PSD, şi funcţia de ministru, nu va sta nici o secundă pe gânduri.

"Mi-aș dori ca partidul din care fac parte să fie și în 2017 la guvernare, s-ar putea ca eu din această toamnă, dacă voi fi pus să aleg între funcția de ministru și cea de președinte de filială a partidului, dacă vor fi ales pentru această funcţie, o aleg pe cea de președinte de filială. E nevoie de foarte multă muncă în Timiș. Dacă mă pune cineva să aleg între București și Timişoara, aleg Timişoara!", a dezvăluit social-democratul, la pressalert.ro.

Sorin Grindeanu ocupă interimar funcţia de preşedinte PSD Timiş, după ce Titu Bojin a fost pus sub control de DNA într-un dosar de corupţie. Grindeanu a anunţat deja de mai multe ori că în 2017 îşi doreşte să candideze pentru fotoliul de primar al Timişoarei, împotriva actualului primar, liberalul Nicolae Robu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.