Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministru PSD, mesaj din Grecia după autosuspendarea lui Ponta

ponta guvern

Victor Ponta s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al PSD, gest care a stârnit reacţii contradictorii în partid. Dacă unii au afirmat că este o decizie pripită, alţii salută pasul înţelept făcut de premier.

Unul dintre cei care sunt de acord cu gestul lui Ponta este ministrul pentru Societatea Informaţională, Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timiş. Prieten cu Ponta, Grindeanu se află în concediu în Grecia, de unde comentează autosuspendarea premierului.

„Salut decizia lui Victor Ponta. E o decizie înţeleaptă pentru protejarea partidului. Din ce am înţeles eu este vorba de o suspendare şi nu cred că e nevoie de congres sau alte lucruri. Am primit prin mail şi la partid scrisoarea deschisă a premierului. E un gest care arată grija lui Victor Ponta pentru PSD. A condus partidul cinci ani şi jumătate şi conduce un Guvern care a îndreptat răul pe care l-au făcut alţii. Să vedem o clarificare a situaţiei lui Victor Ponta şi după aceea discutăm de orice altceva. Până atunci există o conducere interimară care a funcţionat foarte bine şi cât a fost premierul în Turcia. Nu trebuie să intrăm în panică. Lucrurile sunt sub control şi important e să guvernăm bine”, a declarat Grindeanu, pentru Adevărul.

Întrebat dacă Victor Ponta nu ar trebui să se retragă şi de la şefia Guvernului, Sorin Grindeanu a răspuns tot cu o întrebare: „De ce să plece? Ca să vină domnii pe care îi vor unii dintre cei care nu sunt buni decât pentru a critica? Să scadă pensiile, să taie salariile, să mai ia vreo eventual, 20 de miliarde de la FMI? Dacă dumneavoastră vreţi lucrul acesta, să vină ceilalţi să plece domnul Ponta.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.