Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Turismului neagă introducerea unei taxe pentru românii care-și petrec concediul în străinătate

theculturetrip.com
concediu litoral grecia plaja

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan Radu Oprea (PSD), afirmă, marţi, că nu s-a discutat despre instituirea unei taxe pentru cetăţenii români care aleg să-şi petreacă concediul în străinătate, conform News.ro.

”Aflu de la televiziunile de ştiri că ar exista o propunere din partea patronatelor din turism de instituire a unei taxe pentru cetăţenii români care aleg să-şi petreacă concediul în străinătate. Spun public că în cadrul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului NU s-a discutat o astfel de idee şi NU a fost vreodată "găsită" o astfel de soluţie pentru finanţarea imaginii României în exterior pentru atragerea turiştilor străini”, a scris, marţi, pe Facebook, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a propus o nouă inițiativa legislativă care prevede introducerea unei taxe speciale. Mai exact, vizați sunt turiștii români care călătoresc în străinătate. Inițiativa reprezintă o încercare de a susține promovarea turismului românesc pe plan internațional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.