Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Agriculturii, mesaj în miez de noapte pentru protestatarii din Afumați: Florin Barbu îi așteaptă la minister

Inquam Photos / George Calin
florin barbu

Ministrul Agriculturii, mesaj în miez de noapte pentru protestatarii din Afumați: Florin Barbu îi așteaptă la minister

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a transmis, pe facebook, un mesaj la miezul nopții în care îi invită la discuții, joi dimineață, pe protestatarii din Afumați.

"Am transmis, în această seară fermierilor care se află în stradă, în zona Afumați o nouă invitație la dialog la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale pentru mâine dimineață la ora 9.00.

Îi aștept la minister pe toți fermierii, indiferent dacă fac sau nu parte din asociațiile care au fost în această săptămână la întâlnirile organizate la MADR sau au dat deja mandat delegației care s-a prezentat la Ministerul Agriculturii sâmbătă, 13 ianuarie 2024.

Așa cum am spus, ușa Ministerului este mereu deschisă, iar fermierii vor găsi oricând în mine un partener de dialog pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

Constat că în spațiul public este întoarsă pe toate fețele o declarație în care aș fi jignit fermierii

Ca să fie clar pentru toată lumea: răspunsul meu la o întrebare corectă venită din partea reporterilor nu s-a referit la fermieri ci la persoanele care nu au calitatea de fermier și încearcă să se cațere pe o nemulțumire a unor oameni care cu adevărat întâmpină probleme. Îmi pare rău dacă s-a înțeles altceva, de aceea îmi cer scuze față de fermierii care s-au considerat vizați de această declarație. Nu aceasta a fost intenția mea, dimpotrivă.

Respectul pe care îl port fermierilor îl demonstrez din prima zi de mandat, așa cum am făcut-o în fiecare funcție pe care am ocupat-o, prin punerea în aplicare a măsurilor de sprijin pentru activitatea lor.

Vă asigur că acest respect va fi continuat, indiferent cât se chinuie unii și alții să imprime în spațiul public contrariul", a scris ministrul Agriculturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.