Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul american al Energiei, care s-a întâlnit recent cu Viorica Dăncilă, s-a SUCIT: A anunțat că nu are de gând să demisioneze

Ministrul american al energiei, Rick Perry, a declarat luni că nu intenţionează să demisioneze în noiembrie, dezminţind informaţia în acest sens apărută săptămâna trecută în publicaţia Politico, transmite Reuters.

Întrebat în legătură cu acest subiect în cadrul unei conferinţe de presă în Lituania, Perry a replicat: "Nu. Sunt aici, îmi exercit atribuţiile", informează agerpres.ro.

Citește și: Victor Ponta aruncă bomba! ‘Voi propune PSD un nou premier’

"Se tot scrie despre această poveste de cel puţin nouă luni. Într-o zi probabil că se va nimeri să aibă dreptate, dar acea zi nu e astăzi, nu este mâine, nu este luna viitoare", a insistat el.

Publicaţia Politico a scris vineri, citând trei persoane informate în legătură cu planurile ministrului, că acesta ar urma să-şi anunţe demisia în noiembrie şi că, în pofida contactelor acestuia cu Ucraina, viitoarea sa plecare nu are legătură cu procedura de "impeachment" lansată de Congresul SUA referitor la presiunile pe care le-ar fi exercitat preşedintele american Donald Trump asupra omologului său ucrainean Volodimir Zelenski.

Citește și: Scenariul care aruncă-n aer alegerile prezidențiale! Un colonel în rezervă spune cine va fi noul președinte

În sesizarea depusă de un "avertizor de integritate" privind convorbirea telefonică în care Trump îi cere lui Zelenski să ancheteze în legătură cu rivalul său politic Joe Biden şi fiul acestuia Hunter este menţionat la un moment dat şi numele lui Perry, care în mai a condus o mică delegaţie americană la inaugurarea lui Zelenski.

O purtătoare de cuvânt a Departamentului Energiei a precizat vineri pentru Reuters că Rick Perry continuă să facă parte "cu mândrie" din cabinetul lui Trump, fără a confirma, dar nici infirma o apropiată plecare.

Citește și: Informații importante despre Ion Iliescu! În ce stadiu se află fostul președinte

"Presa centrală scrie de luni de zile despre zvonurile privind plecarea sa, dar Perry continuă să fie ministrul energiei", a menţionat purtătoarea de cuvânt Shaylyn Haynes, într-un comunicat care adaugă că "într-o zi media va avea dreptate. Nu astăzi".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.