Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Angel Tîlvăr: Contribuția Marelui Ducat la consolidarea posturii aliate în regiunea Mării Negre reprezintă o dovadă a solidarității și unității aliate

Ministerul Apărării Naționale
Angel Tîlvăr

Întrevederea ministrului apărării naționale cu ambasadorul Marelui Ducat de Luxemburg la București

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a primit luni, 20 martie, vizita ambasadorului Marelui Ducat de Luxemburg la București, Elisabeth Cardoso.

Întâlnirea dintre cei doi oficiali a avut loc în contextul dislocării primului contingent luxemburghez, în cadrul Grupului de Luptă NATO, coordonat de Franța, din România.

Agenda de discuții a inclus subiecte referitoare la cooperarea în cadrul Alianței Nord-Atlantice și situația de securitate din regiunea Mării Negre, în contextul războiului de agresiune al Rusiei în Ucraina. În acest context a fost subliniată importanța menținerii sprijinului partenerilor vulnerabili din regiune, în special al Republicii Moldova, în actualul mediu de securitate.

Ministrul român al apărării naționale a apreciat contribuția Marelui Ducat în vederea consolidării posturii aliate de pe flancul estic și în special în regiunea Mării Negre, aceasta fiind o dovadă a solidarității și unității aliate.

Ambasadorul Luxemburgului a punctat angajamentul țării sale și a indicat că acesta este cel mai mare contingent dislocat în afara granițelor Luxemburgului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.