Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Apărării anunță că Ilie Năstase ar putea să fie sancționat, după ce a fost prins beat la volan și a jignit o jurnalistă

ilie nastase

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, anunță primele posibile sancțiuni în cazul generalului (r.) Ilie Năstase, care a fost prins de Poliția Rutieră beat la volan (0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit Poliției Capitalei) și apoi a jignit o jurnalistă („Hai! Du-te dracu de proastă!”, mai multe aici).

„Un om care ocupă un grad cu o asemenea anvergură are obligația ca în permanență să pună în acord felul în care se raportează la ceilalți cu statutul pe care îl are”, a spus ministrul Apărării, la interviurile digi24.ro.

„Eu îi sunt recunoscător pentru ceea ce a realizat ca sportiv, nu sunt de acord în schimb cu comportamentul. Nu sunt un mare fan al comportamentului inadecvat indiferent de poziția în stat sau recunoașterea mondială sau internațională. Nu este onorant pentru orice om un astfel de comportament”, a spus Tîlvăr.

Realizator: Există căi de tragere la răspundere din partea MApN?

„Probabil că în maniera în care analizăm lucrurile putem să găsim un format în care să sancționăm acest lucru. Nu vă ascund că încrederea de care se bucură Armata accentuază efectul exceselor, motiv pentru care mă preocupă acest lucru. Ținând seama de contextul în care ne aflăm, România este interesată ca acest corp profesional să își îndeplinească atribuțiile în condiții bune”, a conchis ministrul Apărării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.