Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Apărării: În aceste zile, nu trebuie să uităm de sacrificiul pe care militarii români îl fac zilnic pentru liniştea fiecăruia dintre noi

Mihai Fifor

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, spune că în aceste zile, care stau sub semnul biruinţei luminii asupra întunericului şi a vieţii asupra morţii, nu trebuie să uităm de sacrificiul pe care militarii români îl fac zilnic pentru liniştea fiecăruia dintre noi şi pentru asigurarea securităţii ţării.

Citeşte şi: Klaus Iohannis păstrează TRADIŢIA: Unde au fost surprinşi preşedintele şi soţia sa

"Aceste zile ale Sărbătorii Învierii Mântuitorului stau sub semnul biruinţei luminii asupra întunericului şi a vieţii asupra morţii şi ne îndeamnă să ne gândim la lucrurile cu adevărat importante din viaţa noastră. Sunt momente în care, mai mult ca oricând, nu trebuie să uităm de sacrificiul pe care militarii noştri îl fac zilnic pentru liniştea fiecăruia dintre noi, pentru asigurarea securităţii ţării şi a stabilităţii Alianţei din care facem parte", afirmă Mihai Fifor.

El are şi un mesaj către militarii români: "Oriunde v-aţi afla slujind sub drapel, în România sau în diferite colţuri ale lumii, departe de casă şi de cei dragi, ştiu că trăiţi cu toţii sărbătoarea Paştelui în acelaşi spirit românesc, în ideea de a fi mai buni unii cu alţii, de a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoie şi de a lupta mereu pentru o cauză dreaptă. Gândurile mele cele mai sincere se îndreaptă şi către veteranii Armatei României, către familiile celor care au căzut la datorie şi, deopotrivă, către toţi cei care se dedică în fiecare zi îndeplinirii obiectivelor asumate de România, în unităţile militare de pe întreg teritoriul ţării, îndeplinind cu succes misiunile încredinţate. Tuturor, vă suntem pe deplin recunoscători şi vă asigurăm de întreaga noastră preţuire".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.