Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Apărării, mesaj pentru absolvenţii colegiilor militare: 'Vom avea nevoie, în viitor, de întreaga dumneavoastră expertiză'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Nicolae Ciucă

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a transmis, joi, un mesaj către absolvenţii colegiilor militare, subliniind că expertiza lor este necesară în viitor.

"Vă aflaţi la vârsta la care aveţi, la propriu, toată viaţa înainte. Nu trebuie să uitaţi că pregătirea începută încă din anii de colegiu continuă şi constituie premisa unor cariere de succes. Vom avea nevoie în viitor de întreaga dumneavoastră expertiză, de competenţe înalte pe care urmează să le probaţi în viitorii ani de studii, dar şi de energia şi entuziasmul pe care le afişaţi atât de frumos", a arătat ministrul, într-un mesaj publicat pe Facebook, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Marcel Vela reacționează la punerea sub control judiciar a vlogger-ului Colo: Doresc să trag un mare semnal de alarmă

Joi a avut loc festivitatea de absolvire a promoţiei 2020 "General Ioan Emanoil Florescu" în toate cele cinci colegii militare din ţară. Ceremoniile au fost restrânse.

"A fost o festivitate mai tristă ca în ceilalţi ani, o festivitate de la care au lipsit părinţii, profesorii şi restul colegilor", arată Ministerul Apărării, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.