Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Bode le răspunde celor care critică Guvernul pentru eșecul Schengen: 'Ar trebui să se uite mai bine în oglindă'

Inquam Photos / George Calin
Lucian Bode

Cei care încearcă să pună eșecul aderării României la Schengen în spatele guvernului ar trebui să se uite mai bine în oglindă înainte de a ridica piatra, să nu facă cumva jocul celor care și-au propus să destabilizeze această regiune, spune ministrul de Interne, Lucian Bode.

„Cei care încearcă să pună acest eșec în spatele guvernului ar trebui să se uite mai bine în oglindă înainte de a ridica piatra. Să nu facă cumva jocul celor care și-au propus să destabilizeze această regiune. Guvernul Nicolae Ciucă a luptat pentru acest obiectiv strategic de țară și va lupta în continuare. Niciun veto nu ne va putea pune la colț. În doalogurile sale, Seneca spunea un lucru care eu cred că se potrivește de minune situației actuale - nu e important ce anume suporți, ci în ce fel. Nu ne doboară nimic și nu ne dăm bătuți”, spune Lucian Bode la alegerile organizației PNL Sector 3, potrivit Mediafax.

El afirmă că dacă „unitatea și solidaritatea europeană a căzut un test important, într-un context în care trebuia demonstrat contrariul, îmi doresc ca unitatea liberală să fie mereu pe plus”.

Consiliul Uniunii Europene pentru Justiţie şi Afaceri Externe a decis admiterea Croaţiei în Spaţiul Schengen, anunţă Preşedinţia cehă a instituţiei, precizând că au fost respinse solicitările României şi Bulgariei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.