Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înalt oficial britanic afirmă că Ucraina are dreptul să comită atacuri pe teritoriul Rusiei

drone kiev

Ministrul britanic de Externe, James Cleverly, a afirmat, marţi, pentru Sky News, că Ucraina are „dreptul legitim” de a se apăra și că poate „proiecta forță” dincolo de granițele sale, conform CNN.

„Ucraina are dreptul legitim de a se apăra. Are dreptul legitim de a face acest lucru în interiorul propriilor sale granițe, desigur, dar are și dreptul de a proiecta forța dincolo de granițele sale pentru a submina capacitatea Rusiei de a proiecta forța în Ucraina însăși”, a declarat Cleverly reporterilor, după o conferință de presă comună cu prim-ministrul Estoniei Kaja Kallas.

„Deci, țintele militare legitime dincolo de granița sa fac parte din autoapărarea Ucrainei. Și ar trebui să recunoaștem acest lucru”, a adăugat el.

Cel puțin trei clădiri rezidențiale au fost avariate marți de drone la Moscova, a informat agenția de știri de stat rusă RIA Novosti. Rusia a dat vina pe Ucraina pentru incident, în timp ce Kievul a negat orice implicare directă. Casa Albă a transmis marți că „am văzut știrile și încă adunăm informații despre ceea ce s-a întâmplat” dar că „în general, nu sprijinim atacurile în interiorul Rusiei”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.