Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul chinez al Apărării: 'Separatiștii care pledează pentru așa-zisa independență a Taiwanului își vor rupe cu siguranță gâtul' (presa chineză)

eng.chinamil.com.cn
Wei Fenghe

Armata chineză nu s-a temut niciodată de vreun inamic. Avem încrederea și curajul de a învinge toți intrușii și vom proteja integritatea teritorială cu voință fermă și abilități puternice, a declarat marți, la Conferința de la Moscova privind securitatea internațională, consilierul de stat și ministrul chinez al Apărării Wei Fenghe, informează globaltimes.cn.

"Recenta călătorie a președintelui Camerei Reprezentanților din SUA, Nancy Pelosi, în Taiwan a reprezentat o încălcare flagrantă a suveranității și integrității teritoriale a Chinei. Aceasta a provocat efecte negative asupra păcii și stabilității în regiune și în strâmtoarea Taiwan", a declarat el.

"China nu poate fi îmblânzită. Nu ne temem de forțele răului, cum de altfel nu ne temem de niciun dușman. Suntem determinați și gata să luptăm cu orice inamic", a adăugat Wei Fenghe.

Wei a reamintit că Taiwanul este parte integrantă a Chinei, iar Beijingul consideră toate chestiunile aferente ca fiind probleme politice interne în care nicio altă țară nu are dreptul să intervină.

"Separatiștii care pledează pentru așa-zisa independență a Taiwanului își vor rupe cu siguranță gâtul. Încercările de interferență externă sunt sortite eșecului", a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.