Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Ciamba, reacție la masacrul din Sri Lanka: 'Este păcat că sărbătoarea Învierii este tulburată de un atac fără sens'

agerpres
George Ciamba

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a scris, duminică, pe Twitter, că este păcat ca o sărbătoare care celebrează Învierea este tulburată de "un atac fără sens la adresa vieții umane" și se declară îndoliat alături de cei afectați de atentatele teroriste din Sri Lanka.

"Este păcat că o sărbătoare care celebrează Învierea este tulburată de un atac fără sens la adresa vieții umane. Suntem îndoliați alături de cei afectați de tragedia din #SriLanka", a scris, pe Twitter, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba.

Omul lui Liviu Dragnea, reacție după dezvăluirile explozive ale șefului Inspecției Judiciare: 'Începe Săptămâna Patimilor și pentru DNA!'

Șapte explozii au fost produse la trei biserici și trei hoteluri în mai multe oraşe din jurul capitalei Colombo din Sri Lanka, în această dimineață.

Două persoane au murit în cea de-a șaptea explozie, ducând numărul morţilor la cel puțin 140 de persoane.

În primele explozii care au avut loc în dimineaţa zilei de Paște la trei biserici din Sri Lanka și trei hoteluri de lux au ucis cel puţin 138 de persoane și au rănit peste 400, au declarat mai mulţi oficiali medicali şi ofițeri de poliție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.