Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Cîmpeanu recunoaşte relaţia proastă cu Vlad Voiculescu: Purtarea măştii la orele de Educaţie Fizică a ajuns mărul discordiei

Inquam Photos / Octav Ganea
Sorin Cîmpeanu

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, s-a declarat deranjat de faptul că România a rămas singura țară din Europa în care elevii sunt obligați să poarte mască la orele de Educație Fizică.

Ministrul Sorin Cîmpeanu a spus, sâmbătă seara, la Realitatea Plus, că este deranjat de întârzierea cu care se ajunge la o concluzie între Ministerul Educației și Ministerul Sănătății cu privire la masca obligatorie la orele de Educație Fizică, în școli.

„Mă deranjează întârzierea cu care ajungem la o concluzie comună - Ministerul Educației și Ministerul Sănătății - cu privire la obligativitatea purtării măștii pe timpul orelor de Educație Fizică. Suntem în continuare singura țară din Europa care avem această obligație de purtare a măștii în timpul orelor de Educație Fizică”, a spus ministrul Educației, potrivit Mediafax.

Acesta a precizat că a văzut studii făcute de medici care demonstrează neajunsurile pe care purtarea măștii le aduce elevilor în timpul activităților ce presupun efort fizic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.