Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Comunicațiilor, ieșire furtunoasă: Sunt revoltat și nu voi negocia interesele românilor

Alexandru Petrescu

Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Alexandru Petrescu, se declară revoltat și susține că nu va negocia interesele românilor.

„In ultimele săptămâni, remarc creșteri de prețuri la tarifele in comunicatii, intr-o abordare de scumpire anticipativa, in condițiile in care OUG114/2018 cu modificarile si completarile ulterioare in sectorul telecom nu are un impact de cost imediat asupra operatorilor de telefonie mobila.  Dialogul cu industria este deschis in parametri de echitate si castig partajat intre cetatean, stat si industrie.

Amendamentele aduse recent la actul normativ mentionat mai sus - suspendarea aplicarii penalităților pana pe 1 septembrie 2019 pentru dezvoltarea infrastructurii de telecomunicații fara autorizații de constructie - reprezinta tocmai o dovada de  incredere pe care Guvernul Romaniei o acorda sectorului telecom, in dorinta de a crea premisele unei dezvoltari a industriei in conditii de conformare si  simplificare a procesului de obtinere a autorizatiilor de constructie.
In timp ce mingea e la operatorii de telefonie, ministerul așteptand propunerile acestora de simplificare a legislatiei in domeniu precum si discutii privind si alte elemente prevazute in OUG 114/2018, milioane de abonati primesc notificari prin SMS in care sunt instiintati de creșteri de prețuri.
In dialogul constructiv, buna credință a părților este o componenta esențială in atingerea scopului propus! In acest sens, astept ca alaturi de clarificari privind recentele scumpiri sa primesc din partea operatorilor si modele de tarifare care sa aiba ca rezultat reducerea preturilor pentru abonati! Punctul meu de inflexiune in negociere este interesul romanilor!”, este mesajul transmis de Petrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.