Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Culturii: 'Casa Memorială Mihai Eminescu ar trebui să fie un punct de atracţie din perspectivă turistică şi culturală!

raluca turcan
raluca turcan

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, susţine necesitatea unei mai bune promovări a Casei Memoriale "Mihai Eminescu" şi a "Lacului cu nuferi" de la Ipoteşti.

Raluca Turcan a vizitat, vineri, Casa Memorială ''Mihai Eminescu'', Bisericuţa familiei Eminovici şi Casa Lichiardopol din cadrul Memorialului Ipoteşti - Centrul de Studii ''Mihai Eminescu'', declarând la final că aceste obiective ar trebui "să fie un punct de atracţie turistică şi culturală", relatează Agerpres.

"Ar trebui să fie un punct de atracţie din perspectivă turistică şi culturală, care să dezvolte foarte mult zona. Încărcătura simbolică şi identitară de aici de la muzeu cred că poate fi valorificată extraordinar. Din punctul meu de vedere, eu aş vedea un ansamblu integrat, plecând de aici până la Lacul lui Eminescu, să fie un punct de atracţie turistică şi culturală", a afirmat ministrul Culturii.

Raluca Turcan va mai vizita, în cursul zilei de vineri, Muzeul de Ştiinţele Naturii din municipiul Dorohoi, dar şi Casa Memorială George Enescu de la Liveni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.