Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Culturii l-a demis și pe managerul interimar al Operei Naționale din București

romaniatv.net
opera nationala

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a anunțat joi că semnat ordinul privind încetarea contractului de management încheiat cu Fănel Ignat pentru asigurarea conducerii interimare a Operei Naţionale Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Culturii, decizia a fost luată prin denunțarea unilaterală a contractului. Ordinul ministrului prevede un preaviz de 15 zile.

Citește și: EXCLUSIV Femeia care i-ar fi secretizat dosarul lui Dan Barna, angajată la Cabinetul vicepremierului USR-PLUS!

„După expirarea termenului legal, Ministrul Culturii va numi un nou manager interimar, având în vedere faptul că ministerul nu poate demara procedurile legale pentru organizarea unui concurs de proiecte de management”, se arată în comunicat.

Ministerul Culturii susține că postul de manager al Operei Naționale București este ocupat de Alexandru-Cătălin Ionescu, al cărui contract a fost suspendat până la finalizarea unui dosar penal.

Citește și: Raluca Turcan are grijă de ‘bătrânii noștri’: ‘Pentru a putea opta să lucreze până la vârsta de 70 de ani e suficient să depună o cerere la angajator cu 30 de zile înainte de împlinirea vârstei de pensionare’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.