Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Culturii: Muzeele şi bibliotecile rămân deschise publicului

Teatrul Le Phénix Scène Nationale

Muzeele şi bibliotecile rămân deschise publicului, a precizat pe Facebook ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu, după anunţul autorităţilor de marţi privind închiderea teatrelor şi a cinematografelor din cauza numărului mare de infectări raportate în ultima săptămână, potrivit news.ro.

Activitatea cinematografelor, a teatrelor şi a celorlaltor instituţii de spectacole din Bucureşti, Iaşi şi Vâlcea a fost suspendată, a mai afirmat ministrul.

LISTA celor 49 de țări care intră în zona galbenă: se impune carantina pentru o perioadă de 14 zile

"Îmi doresc ca numărul îmbolnăvirilor să scadă cât de curând posibil, pentru a redeschide teatrele, sălile de spectacole şi cinematografele. Având în vedere că toţi cei care lucrează în acest domeniu s-au conformat cu stricteţe tuturor recomandărilor de distanţare fizică şi de protecţie sanitară, nu ne-am fi dorit astfel de măsuri", a transmis acesta.

Bogdan Gheorghiu a subliniat că va face demersuri către prefecţi pentru ca "activităţile culturale să fie reluate cu prioritate, deoarece reprezintă un risc scăzut comparativ cu celelalte sectoare restricţionate".

Prefectul Bucureştiului Gheorghe Cojanu a anunţat marţi că, începând de miercuri, vor fi închise teatrele, cinematografele şi sălile de spectacole.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.