Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Culturii - vizite în judeţele Iaşi şi Botoşani

sibiu100.ro
Ministerul Culturii

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, va efectua în perioada următoare două vizite, respectiv, în judeţul Iaşi, marţi, şi în judeţul Botoşani, joi şi vineri., potrivit Agerpres.

Potrivit Ministerului Culturii, la Iaşi, Ministrul Culturii va participa la deschiderea oficială a Muzeului de Istorie Naturală din Iaşi, urmată de ceremonia de înmânare a decoraţiilor conferite de preşedintele Klaus Iohannis, pentru două personalităţi culturale ieşene, dr. Aurica Ichim şi prof. univ. Cristian Hadji-Culea, la propunerea Ministerului Culturii.

Printre evenimentele programate la Botoşani se numără ceremonia de înmânare a decoraţiilor conferite de preşedintele Klaus Iohannis, la propunerea Ministerului Culturii, respectiv Teatrului "Mihai Eminescu" din Botoşani şi Teatrului pentru Copii şi Tineret "Vasilache" din Botoşani, care va fi urmată de o vizită la cele două teatre.

Deplasarea Ministrului Culturii în judeţul Botoşani se va încheia vineri, cu vizite la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Botoşani, la Memorialul "Mihai Eminescu" din Ipoteşti şi la Muzeul de Ştiinţele Naturii din Dorohoi, mai transmite Ministerul Culturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.