Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de externe, Péter Szijjártó: Compania Lidl investește 100 de milioane de euro în Ungaria

mediafax
LIDL

Lanțul de magazine Lidl va construi un nou centru logistic în Ungaria. Valoare investiției se ridică la 35 de miliarde de forinți (aproximativ 100 de milioane de euro) la care guvernul ungar va contribui cu o sumă nerambursabilă, în valoare de 1,2 miliarde de forinți, a declarat marți, 14 iulie, la Budapesta, ministrul de externe, Péter Szijjártó, anunță romania-actualitati.ro.

MTI transmite că șeful diplomației ungare a mai subliniat că Ungaria a câștigat prima etapă a protecției sanitare față de noul coronavirus, iar această performanță trebuie menținută, şi odată cu aceasta atenția trebuie îndreptată asupra perioadei de protejare a economiei.

Citește și: Vârsta de pensionare are parte de modificări! Cine sunt cei care vor beneficia de noile reguli .

Cel care acționează din timp și își asigură pe termen lung o poziție favorabilă în domeniul competitivității ar putea fi câștigătorul noii epoci a economiei mondiale, a precizat ministrul de externe, care a adăugat că are o importanță deosebită că în actuala situație economică internațională dificilă Lidl a decis ca următoarea sa mare investiție să se realizeze în Ungaria.

Noul centrul logistic al Lidl va crea 400 de noi locuri de muncă. La rândul său, președintele aministrației lanțului de magazine Lidl, în Ungaria, Jenő Grósz, a menționat că noul centru logistic construit de această societate în localitatea Ecser, județul Pesta, va fi al patrulea centru construit în Ungaria, pe lângă cele trei depozite deja existente.

Construcția de la Ecser va fi realizată pe o suprafață de teren de 62 de mii de metri pătrați și, potrivit planurilor, va fi gata în noiembrie 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.