Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Finanțe, ieșire virulentă la adresa PNL: 'Aberaţie mai mare ca aceasta nu am auzit'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorel Ștefan

Ministrul Finanţelor Publice, Viorel Ştefan, a declarat luni că evoluţiile sunt "foarte bune" în ceea ce priveşte pilonul public de pensii şi, ca atare, nu există "nicio raţiune ca să vorbim despre naţionalizarea Pilonului II".

Un celebru medic a fost găsit MORT în mașina sa: Familia anunțase dispariția sa - FOTO


"Aberaţie mai mare ca aceasta nu am auzit. Dimpotrivă, şi eu am transmis mesaje în acest sens, fondul public de pensii, Pilonul I, este într-un proces de consolidare. Deci, sarcina de transfer dinspre bugetul de stat către pilonul public de pensii este una în scădere. Deci, este un semnal foarte bun, evoluţiile sunt foarte bune, deci nu există absolut nicio raţiune ca să vorbim despre naţionalizarea Pilonului II", a declarat Viorel Ştefan, întrebat de presă despre informaţiile care circulă potrivit cărora Guvernul vizează naţionalizarea pensiilor private, informează agerpres.ro.

Reacția ministrului Finanțelor vine după ce Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele PNL, a susţinut că Guvernul ia în calcul naţionalizarea pensiilor private pentru a acoperi derapajele deficitului bugetar, lucru care ar duce, a spus el, la înjumătăţirea pensiei în anul 2040.

"Denunţ un asasinat financiar cu autor... cunoscut! În culisele Guvernului Grindeanu-Dragnea se discută din ce în ce mai apăsat de naţionalizarea pensiilor private pentru a acoperi derapajele deficitului bugetar", a susţinut Cătălin Predoiu într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.