Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Finanţe aruncă 'BOMBA': Se poate pune sechestru pe conturile şi pe casele lui Iohannis

aktual24.ro
iohannis suparat

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri seară, că nu a existat niciun fel de intenție din partea președintelui Klaus Iohannis de a returna banii datorați statului, precizând că, dacă o impune legea, va pune sechestru pe casa din Sibiu, transmite Mediafax.

Solicitat să comenteze dacă a existat vreo intenție de a returna banii din partea președintelui Klaus Iohannis, ministrul de Finanțe a răspuns: "Nu, absolut deloc. Poate dacă totuși ne urmărește să ceară ministerului de Finanțe un cont în care să vireze suma. Ar fi un exemplu pentru toți cei care îl urmăresc, ne urmăresc ca oameni politici. Zic că ar fi un exemplu de urmat".

Vezi şi: STUDIU: Alimentul banal care te poate proteja de accidentul vascular cerebral

Eugen Teodorovici a mai spus că a cerut să afle câte astfel de situații de datornici mai sunt, pentru a vedea exact cum a acționat Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și în cazurile celelalte.

"Am cerut astfel de situații pentru că au fost întrebări, oameni interesați. Bine nu ne apucăm acum să facem o listă a rușinii, dar să vedem care mai sunt astfel de situații și să vedem cum a acționat ANAF", a declarat ministrul Finanțelor, vineri seară, la Antena 3.

Întrebat cât de departe va merge în cazul șefului statului și dacă îi va bloca conturile sau va pune sechestru pe casă, Teodorovici a precizat: "Din punctul meu de vedere, nu există cât de mult poate merge o structură a statului. Mergem cât spune legea, ca la orice alt contribuabil. E o obligație de a aplica legea, indiferent cine este persoana, că este președintele, că este coleg de partid. Da (vom merge până la a pune sechestru -n.r.), dacă asta prevede legea, categoric da, pentru că altfel se poate întoarce împotriva mea legea. Eu trebuie să aplic legea".

Anterior, Eugen Teodorovici a anunţat că suma cumulată care ar urma să fie obţinută de la cei trei chiriaşi ai imobilului din Sibiu care a aparţinut preşedintelui Klaus Iohannis este de peste două milioane de lei.

Vezi şi: Hipoclorhidria – una dintre cele mai neplăcute boli asociate stresului. Cum se poate trata .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.