Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Finanțe DEZVĂLUIE: 'România a fost condusă după două bugete! Metoda a fost folosită de Al Capone'

Inquam Photos / Octav Ganea
florin citu

Ministrul de Finanțe, Florin Citu, a declarat, joi, că economia României a fost condusă după două bugete, un buget care nu a fost asumat nici de premier, nici de fostul ministru de Finante, și alt buget prin care se dădeau bani către baronii locali. Acesta a anunțat că va sesiza organele de specialitate pentru a verifica cu privire la acest aspect.

"Situația reală din economie. Am avut o săptămână în care m-am uitat care e situația reală. Am avut discuții  cu partenerii externi, cu Comisia Europeană. Ca o primă concluzie. Au fost depăsite și cele mai pesimiste așteptări ale mele. Situația reală nu era cunoscută nici de partenerii internaționali. Concluzia e că România, în ultimii 3 ani de zile, economia României, de fapt, a fost condusă după 2 bugete. A fost un buget prezentat în Parlament, care nu a fost asumat nici de premier, nici de ministrul de Finante. Si a existat al doilea buget pentru finanțarea baronilor locali. Metoda a fost folosită de Al Capone, buget pentru fisc si pentru el.

Citește și: Florin Cîțu dinamitează PSD! Sesizare PENALĂ pentru constituirea unui grup infracțional organizat: 'Banii erau direcționați către interese de partid'

Eu sunt mai nou în politică. Apar două întrebări. Ce facem cu acest jaf și cu împărtirea? Pentru că ramânem cu intrebarea daca cei nevinovați care nu au participat la acest jaf trebuie sa plateasca sau măcar să plătească cei care au beneficiat de pe urma acestui plan”? O să sesizez organele  de specialitate.", a declarat Ministrul de Finante.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.