Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne, anunț de ultim moment: 'Avem toate premisele create pentru măsuri de relaxare'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Lucian Bode

Ministrul de Interne Lucian Bode a anunțat vineri, cu două ore înainte de ședința Comitetului interministerial, că sunt create toate premisele pentru a se lua anumite măsuri de relaxare.

„Nu mai avem nicio localitate carantinată în România. Numărul de cazuri, numărul de îmbolnăviri este undeva la 1.300. Numărul persoanelor vaccinate în ultimele 24 de ore a depășit 100.000. Numărul total al persoanelor imunizate la nivel național este de aproape 2,2 milioane. În aceste condiții, avem toate premisele create pentru a umbla la anumite măsuri de relaxare. Așa cum am introdus restricțiile gradual, tot așa, gradual, vom lua măsuri de relaxare. Noi, MAI, am propus câteva măsuri în dezbaterea aceste ședințe și vă dau un exemplu cel legat de portul măștii. Cred că este momentul să propunem ca de la 1 iunie masca să nu mai fie obligatorie pe plajă sau în stațiunile montane. La bazinele de înot să nu mai fie obligatorie purtarea măștii. Sunt câteva propuneri de bun simț”, a spus Lucian Bode.

Totodată, ministrul de Interne a anunțat că pe agenda discuțiilor de astăzi nu există o propunere legată de intervalul orar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.