Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne, anunț TRANȘANT: 'Prefectul de Harghita a greșit. Va fi demis'. Decizia finală aparține premierului

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, luni, că prefectul de Harghita a greșit în cazul evenimentului din Harghita, când un urs rănit în accident a fost lăsat să agonizeze 18 ore pe carosabil, motiv pentru care a luat hotărârea de a-l demite din funcție. Decizia finală însă aparține premierului Ludovic Orban.

Citește și: Marcel Vela, dezvăluiri REVOLTĂTOARE în cazul ursului mort: Jandarmii au arme, dar nu au tranchilizante

"Prefectul de Harghita a greșit. Va fi demis din funcție. S-a acționat fără să sa ia măsuri astfel încât să nu existe o asemenea situație neplacută. Am văzut că nu sunt respectate proceduri. O sa veridic cauza pentru care nu s-a implicat prefectura. Sau de ce nu s- au găsit soluții de la alți miniștri sau comandați pentru a preîntampina astfel de situații dramatice.

De ce nu s-au propus modificări legislative pentru a nu se mai întampla drame de acest fel. Dacă a existat temei legal și nu s-a făcut, aceștia vor fi sanctionati

Este posibil ca pana în prezent alți ministri să nu fi tratat cu seriozitate o astfel de alternativă și nu au făcut demersuri importante”, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.